DR. ÖĞRETİM ÜYESİ İBRAHİM TEKİN FAKÜLTEMİZ MÜHENDİSLİK TEMEL BİLİMLERİ BÖLÜMÜ’NDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR.

• 23 Şubat, 2021

Dr. İbrahim Tekin, 2009 yılında Gebze Teknik Üniversitesi, Temel Bilimler Fakültesi, Matematik Bölümünden mezun olmuştur. Gebze Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Matematik Alanında 2011 yılında yüksek lisansını; 2016 yılında aynı üniversitede Matematik alanında doktorasını tamamlamıştır. Çalışma alanları kısmi ve adi diferansiyel denklemler, ters problemler, ters saçılım problemleri ve matematiksel fiziğin denklemleridir.

Dr. İbrahim Tekin, 2010-2016 yılları arasında Gebze Teknik Üniversitesi Matematik Bölümünde araştırma görevlisi olarak, 2016-2021 yılları arasında ise Bursa Teknik Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Matematik Bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmıştır. Aynı zamanda 2017-2019 yılları arasında Bursa Teknik Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Matematik Bölümünde Bölüm Başkanlığı görevinde, 2020-2021 yılları arasında da Bölüm Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

Dr. İbrahim Tekin’in, birisi basım aşamasında ve 8 tanesi SCI-Expanded kapsamında taranan dergilerde yayımlanmış toplam 9 adet, ikisi basım aşamasında ve 3 tanesi uluslararası alan indeksli hakemli dergilerde yayımlanmış 5 adet ve 1 adet ULAKBİM tarafından taranan ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış olmak üzere toplam 15 adet makalesi vardır. Ayrıca uluslararası kongrelerde kendisinin ve ortak yazarların birlikte sunduğu ve özetleri bildiri kitabında basılan 4’ü uluslararası 2’si ulusal olmak üzere toplam 6 adet bildirisi mevcuttur.

Aramıza yeni katılan Hocamızı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.