DR. ÖĞRETİM ÜYESİ EMİR HÜSEYİN ÖZDER FAKÜLTEMİZ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ’NDE YENİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR.

Dr. Öğretim Üyesi Emir Hüseyin ÖZDER lisans eğitimini 2012 yılında Atılım Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladıktan sonra aynı yıl Yüksek Lisans eğitimine Kırıkkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde devam etmiştir. Yüksek lisans eğitimini 2015 yılında tamamladıktan sonra, yine Kırıkkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde Doktora eğitimini tamamlamıştır. Farklı üniversitelerde araştırma görevlisi ve sonrasında doktor öğretim üyesi olarak çalışan Emir Hüseyin ÖZDER, birçok firmada personel planlama ve verimlilik konularında danışmanlık görevi yürütmüştür. Dr. Öğretim Üyesi Emir Hüseyin ÖZDER, 2015 yılında TÜBİTAK tarafından destek bursu almaya hak kazanarak çalışmalarını sürdürmüştür. Çalışma alanları: Çizelgeleme, çok ölçütlü karar verme, optimizasyon algoritmaları ve matematiksel modelleme konularıdır.

Aramıza yeni katılan Hocamızı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.