Doç. Dr. Sinan Uzunlu davetli olarak Cezayir'de konferans açılış konuşmasını gerçekleştirdi

• 08 Temmuz, 2022

Gıda Mühendisliği bölüm başkanımız Doç. Dr. Sinan UZUNLU 03-04 Temmuz 2022 tarihleri arasında, Cezayir’in başkenti Algiers’de University of Sciences and Technology Houari Boumediene Chemistry Faculty Polymer Materials Laboratory tarafından düzenlenen “International Conference on Polymer Materials” konferansının açılış konuşmasında “Active and Intelligent Food Packaging in the Light of Sustainability” başlıklı sunumu “Keynote Speaker” olarak yapmıştır. Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.