2018-2019 EĞİTİM YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) mezunlarını büyük coşku ve gururla uğurladı. 2018 - 2019 yılı akademik döneminde mezun olmaya hak kazanan bin 348 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Lisans programından yaklaşık 754, ön lisans programından ise 594 toplamda bin 348 öğrencinin mezuniyet sevincini yaşadığı törene ev sahibi ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nın yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erkan Demirci, Alanya Belediye Başkanı Âdem Murat Yücel, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba, Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Rektörü Mehmet Durdu Öner, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Güneş ve Prof. Dr. Leyla Harputlu, ALKÜ Genel Sekreteri Fatih Özdemir, ALKÜ Fakülte Dekanları, Daire Başkanları, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, ALKÜ akademisyenleri, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, kurum ve dernek yöneticileri ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi’nden İşletme Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ile Endüstri Mühendisliği bölümleri mezuniyet heyecanını yaşadı. Üniversite birincisi Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi’nden İşletme Mühendisliği bölümü öğrencisi Burak Samet PEKER oldu.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.