[19.01.2018] GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ KURULMUŞTUR

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet göstermek üzere Gıda Mühendisliği Kulübü kurulmuştur.

Düzenleyeceği etkinliklerle bölümün sosyalliğini artırmayı hedefleyen Gıda Mühendisliği Kulübü başta Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri olmak üzere tüm öğrencilerimizin gıda işletmeleri ve uygulamaları ile ilgili çalışma alanları ile ilgili iş ortamlarını görmelerini sağlayarak öğrencileri bu konuda daha bilinçli ve bilgili hale getirmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca, Gıda Mühendisliği Kulübünün bir diğer amacı ise kulüp üyelerini Gıda Mühendisliği kariyer alanlarındaki ileri gelen insanlarla bir araya getirerek gelecekteki iş hayatları için önemli bir çevre oluşturmalarına yardımcı olmaktır.