Duyurular

2018 Yaz Döneminde Staj yapıp Staj Defterlerini teslim eden öğrencilerin Staj Değerlendirmeleri ve Mülakatları Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda 26.11.2018 ve 30.11.2018 tarihinde gerçekleştirilecektir. Staj Mülakat Öğrenci Listesi Tarih ve Saatleri için Tıklayınız..

Staj Yapacak Öğrencilerimiz, Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Web Sayfası Staj  Sekmesinde Bulunan Gerekli Belgeleri (aynı belgeler bölüm web sayfamızda da mevcuttur) Doldurduktan Sonra, Öncelikli Olarak ilgili İmzalar için Bölümümüz Staj Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail TOPCU'ya imzalattıktan sonra (İsmail Hoca'nın izin vb. durumlar nedeniyle bulunamaması durumunda öğrencilerimiz Dr. Öğr. Üyesi Arife YURDAKUL ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma AYDIN ÜNAL'a da "Staj Komisyonu Başkanı" yerine imza attırabilirler), son imza için Bölüm Başkanlığı'na geleceklerdir.

2017 Yaz Döneminde Staj yapıp Staj Defterlerini teslim eden öğrencilerin Staj Değerlendirmeleri Dekanlık Toplantı Salonunda 20.10.2017 tarihinde saat 11:00-14:30 arasında gerçekleştirilecektir.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Kulübü Tanışma ve Yönetim Kurulu Belirleme Toplantısı 09.10.2017 tarihinde saat 16:30’da ALKÜ Mühendislik Fakültesi Derslik A103’de gerçekleştirilecektir. Bölüm içi düzenleyeceği etkinliklerle bölümün sosyalliğini artırmayı hedefleyen Malzeme Teknolojileri Kulübü başta Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencileri olmak üzere mühendislik öğrencilerinin kendi çalışma alanları ile ilgili iş ortamlarını görmelerini sağlayarak onları daha bilinçli ve bilgili hale getirmeyi amaçlıyor. Ayrıca, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Kulübünün bir diğer amacı ise kulüp üyelerini kendi meslek alanlarındaki ileri gelen insanlarla bir araya getirerek gelecekteki iş hayatları için önemli bir çevre oluşturmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

2017 Yaz Döneminde Stajlarını tamamlayan öğrencilerin Staj Defterlerini en geç 06.10.2017 tarihine kadar spiral cilt yaptırılarak Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Ercan ŞENER’e teslim etmeleri gerekmektedir.

Yaz Okulunda açılan dersler listesi için tıklayınız.