Bölüm Haberleri

İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ İLK MEZUNLARINI VERDİ

ALKÜ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 1 Haziran 2018 tarihinde Konaklı Şehir Stadyumunda  çoşku ile kutlandı. Törende İşletme Mühendisliği Bölümü ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşadı.

Mezun olan İşletme Mühendisliği öğrencilerinden Halil DEDE Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Fakülte birincisi derecesini alarak mezun olmuştur.

İşletme Mühendisliği Bölümü olarak mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, kariyerlerinde başarılarının devamını dileriz.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, İTÜ’den sonra İşletme mühendiği bölümünün bulunduğu ikinci devlet üniversitesidir. Yüksek lisans programı, 2012-2013 Eğitim öğretim yılından bu yana devam etmektedir. 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında ilk lisans öğrencilerini kabul etmiştir. 2018 yılı mayıs ayında ilk mezunlarını verecektir.

2017-2018 eğitim-öğretim yılında Rafet Kayış Mühendislik Fakültesindeyiz

İnşaatı tamamlanan Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi’ne yaz mevsimi başında taşındık. İşletme Mühendisliği Bölümü 2017-2018 Eğitim Öğretim yılındabütün öğrencilerimiz eğitim öğretim faaliyetlerini son teknoloji ile donatılmış sınıf ve laboratuvarlarda çalışmalarını yapacaklardır. İşletme mühendisliği öğrencilerinin temel mühendislik gereksinimi için bu sene temel mühendislik laboratuarı kurulmuştur. Bu eğitim öğretim yılı ile birlikte Laboratuvarlar aktif olarak öğrencilerin kullanımına açılmıştır.