Haberler ve Güncel Yayınlar

Güncel Yayınlarımız (Uluslararası Hakemli)

Öğretim Elemanı Yayın Yılı Yayın Adı
Dr. Öğr. Üyesi Sinan UZUNLU 2019 Effect of active antimicrobial films on the growth of pathogenic bacteria in mantı
Dr. Öğr. Üyesi Sinan UZUNLU 2019 Assessment of some physicochemical and microbiological quality parameters of raw meatballs prepared with high pressurized meat
Dr. Öğr. Üyesi Ziba GÜLEY 2018 The colostrum quality and composition of simmental and brown swiss heifers
Dr. Öğr. Üyesi Manolya Eser ÖNER 2018 Mathematical modeling of packed bed and microwave drying of enriched couscous
Dr. Öğr. Üyesi Tugba AKTAR 2018 Effect of Food Sector Workers’ on Food Hygiene Practices
Dr. Öğr. Üyesi Tugba AKTAR 2017 Human roughness perception and possible factors effecting roughness sensation
Dr. Öğr. Üyesi Gamze TOYDEMİR ŞEN 2017 Use of Microarray Datasets to generate Caco-2-dedicated Networks and to identify Reporter Genes of Specifc Pathway Activity
Dr. Öğr. Üyesi Gamze TOYDEMİR ŞEN 2017 Investigating the antioxidant and antimicrobial activities of different vinegars
Dr. Öğr. Üyesi Gamze TOYDEMİR ŞEN 2017 Processing black mulberry into jam: Effects on antioxidant potential and in vitro bioaccessibility
Dr. Öğr. Üyesi Tugba AKTAR 2016 A Comparison Between Young and Elderly Adults Investigating the Manual and Oral Capabilities During the Eating Process

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-2018(Temmuz) Akademik Yılına Ait Faaliyet Raporumuz Yayınlanmıştır

Gıda Mühendisliği Bölümü 2017-2018 Faaliyet Raporu için lütfen tıklayınız

 

Münferit Araştırma Projelerimiz 

2018 yılı BAP koordinatörlüğüne yapılmış olan başvurularımızdan iki projemiz destek almaya hak kazanmıştır.

Bu projeler Yürütücülüğünü  Dr. Öğretim Üyesi Tuğba AKTAR'ın önermiş olduğu "Farklı Demleme Yöntemlerinin Alanya-Gazipaşa Ekolojik Koşullarında Yetişen Cistus sp. Bitkisinde Bileşenlere Etkisi" adlı proje ve Yürütücülüğünü  Dr. Öğretim Üyesi Ziba GÜLEY'in yapmış olduğu "Geleneksel Peynirlerden İzole Edilen Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Antimikrobiyal Aktivitesinin Belirlenmesi" isimli projelerdir. alep edilen cihazların tamamının kurulumu tamamlanmış ve kullanıma açılmıştır.

 

Laboratuvar Altyapı Çalışması

Bölümümüz ilk altyapı projesi (2017-02-09-AAP01)  tamamlanmıştır. Talep edilen cihazların tamamının kurulumu tamamlanmış ve kullanıma açılmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eski Site